Welkom bij onze FAQ

Staat uw vraag hier niet tussen? neem dan contact met ons op.

Contact
Wij hebben onze website zo ingericht dat je heel makkelijk je producten kan reserveren, zoek je gewenste producten klik op de kleine foto voor meer informatie, voeg toe door op de button toevoegen aan offerte te klikken je product staat nu in het reserverings / offerte formulier, zoek eerst nog een product indien gewenst, wil je niets meer toevoegen vul dan de gevraagde gegevens in en verstuur het formulier.
het heeft onze voorkeur om dit online te reserveren omdat wij standaard niet iemand op kantoor hebben zitten.
Vul het offerte formulier in, als wij alle gegevens hebben verzameld krijgt u een bevestigingscontract. Dit contract krijgt u toegestuurd, onderteken dit contract en stuur hem z.s.m. terug, uw attractie staat dan definitief vast, zorg nog wel even dat u de betaling heeft geregeld zoals in het contract staat vermeld.
Je kan een luchtkussen zelf afhalen, op onze website vind je in de meeste gevallen een vervoersvolume (dit geeft ongeveer de grootte aan) vraag hier anders naar, om een luchtkussen te kunnen vervoeren heb je minimaal een aanhangwagen of een bus nodig. Een geldig legitimatiebewijs en een borg (van te voren bepaald) neem je mee, bij normaal gebruik van onze materialen krijg je deze bij terugbrengen weer terug.
Door ons laten bezorgen kan ook, hier zijn extra kosten aan verbonden, namelijk een toeslag per product en een kilometervergoeding a €0,65 excl. btw x 4.
Een attractie kan door ons worden verzorgt de kosten hiervoor bedragen Euro 35,- ex21%btw per uur(maximaal 5 aaneengesloten uren)
Hier komen de transport en de kosten van de attractie nog bij.
De borg vervalt.
Bij meerdaagse evenementen ontvangt u 25% korting op de gehuurde attracties per dag.
Dit is mogelijk, de kosten met onze hulp (afhankelijk van de attractie) bedraagt va. € 20,- ex.21%btw
(dit is uiteraard alleen mogelijk bij bezorgen en ophalen)
Een stroomvoorziening 220 volt dicht in de buurt van de attractie.
Een goede doorgang naar de plaats waar de attractie komt.
Een vlakke ondergrond en geen scherpe voorwerpen onder het springkussen.
Je heb geen krachtstroom nodig om een springkussen te plaatsen
Een stopcontact met randaarde is voldoende de meeste luchtkussen gebruiken ongeveer 6.5 ampère de meeste huizen zijn met minimaal 16 ampère per groep gezekerd (kijk wel even of er niet te veel stroombronnen op 1 groep staan).
De borg is voor ons een kleine verzekering om er voor te zorgen dat de verhuurde materialen gebruikt worden waar ze voor bestemd zijn. u raakt tenslotte de borg kwijt als er iets met het gehuurde is gebeurd. Wij hopen hiermee dat wij die gene die wat anders met onze spullen van plan zijn op een afstand kunnen houden. De gene die met onze spullen omgaan alsof het hun eigen spullen zijn zullen geen probleem hebben met de borg.
Als huurder ben je zelf aansprakelijk voor ongevallen of diefstal, ook de schade aan onze materialen kunnen op je verhaald worden.
Een springkussen of een van de andere opblaasbare objecten plaats je steeds op een vlakke ondergrond. Bij voorkeur op een zachte en schone ondergrond, een grondzeil (meegeleverd) leg je onder de objecten.
Toezicht van een volwassene voorkomt veel ongevallen. Probeer zoveel mogelijk kinderen van dezelfde grootte of leeftijd tegelijkertijd op het kussen te laten springen. Niet op de wanden klimmen. Geen eten, drinken of andere losse voorwerpen op het kussen meenemen. Schoenen uit. Overschrijd niet het maximaal aantal kinderen wat is toegestaan. Bij nat weer word het springkussen glad pas dus extra op! Laat kinderen niet op het voorste stuk van het kussen springen.
Springkussen- Eyecatchers- Stormbanen worden continu opgeblazen door een motor. De lucht ontsnapt via voorziene openingen, maar ook langs de naden verdwijnt er lucht. Bij een stroomstoring zakt het springkussen langzaam in elkaar, de kinderen moeten direct het kussen verlaten. Bij nat weer zullen er bij de naden luchtbellen ontstaan dit is normaal. Plaats de opening altijd naar het feest toe, nog beter is het om minimaal 1 volwassene toezicht te laten houden. Achter het springkussen staat de motor, laat hier geen kinderen spelen. Ook mag de motor niet worden afgedekt. De springkussens zijn gemaakt voor kinderen, die grotere, ook wel volwassene genoemd, mogen er dus niet op!